WIE ZIJN WIJ?

Een paar woorden

Over Ons

Welkom bij “Goedkope Rijbewijskeuringen”, uw toegewijde partner voor professionele rijbewijskeuringen. Als erkend dokter begrijpen we de cruciale rol die uw rijbewijs speelt in uw dagelijks leven. Of u nu een nieuw rijbewijs aanvraagt, een medische herkeuring nodig heeft of een verlenging van uw huidige rijbewijs zoekt, wij staan klaar om u te helpen. 

Ons team van ervaren en empathische artsen is volledig toegewijd aan het bieden van hoogwaardige keuringen die voldoen aan alle wettelijke vereisten. We begrijpen dat elke situatie uniek is en streven ernaar om uw keuringsproces zo soepel en stressvrij mogelijk te maken. 

Wij geloven we in een persoonlijke benadering van medische zorg. U kunt erop vertrouwen dat u bij ons wordt behandeld met respect, begrip en discretie. Onze artsen nemen de tijd om uw medische geschiedenis te bespreken, eventuele vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat u volledig op de hoogte bent van het keuringsproces. Onze faciliteiten zijn uitgerust met medische apparatuur om een nauwkeurige beoordeling van uw gezondheid te garanderen. Of u nu een chauffeur bent, een taxichauffeur, een vrachtwagenchauffeur of een ander type bestuurder, wij zijn er om ervoor te zorgen dat u veilig en verantwoord op de weg kunt blijven. 

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor uw rijbewijskeuring. Wij streven we ernaar om uw keuringsproces snel, efficiënt en zorgeloos te maken, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: veilig en zelfverzekerd rijden.

wij staan altijd

Klaar om te helpen

Niet alleen bieden wij hoogwaardige medische keuringen aan, maar wij staan ook altijd klaar om u te helpen, ongeacht uw situatie of behoeften.

Drs. G. Omar

Individuele aanpak

Waarom kiest u voor ons?

Privacy

Al onze keuringen worden uitgevoerd met uw privacy in het oog.

Medische gereedschap

De keuringen worden uitgevoerd met het juiste medische gereedschap.

kwaliteit en veiligheid

Wij waarborgen onze hoge standaarden tezamen met uw veiligheid.

gekwalificeerde dokters

Al onze dokters zijn bekwaam en toereikend in het verrichten van hun werkzaamheden.

Hulp bij spoed

Wij verlenen bij spoed ook buiten de gewone kantooruren hulp aan.

individuele aanpak

Wij staan erom bekend dat we iedere persoon individueel helpen en verder begeleiden ook na de keuring zelf.

Persoonlijke behandeling

Ook nadat de keuring is verricht kunt u met al uw vragen en problemen bij ons terecht.

Snelle doorlooptijd

Wij voeren de keuringen op een z.s.m. tijdstip uit en vervolgens sturen we het dossier ook direct naar het CBR voor een tijdige aanvraag.

Tevreden en blije patiënten

Onze tevreden patiënten

Onze tevreden patiënten getuigen van de zorgvuldige aandacht en professionele service die zij ontvangen bij elke rijbewijskeuring.